Gravirlux

Категория

Защо да изберете точно нашите продукти?

В целия процес на изработка на нашите продукти ние се стараем изключително много във всички детайли. Отделяме много време в самото проектиране, машинната изработка, както и финалния завършек.

За разлика от масовите модели ключодържатели, ние изработваме основно лимитирани бройки. Това ни доставя удоволствие! Въпреки, че понякога ни отнема много ресурс. Основно изработваме ключодържатели и табелки за кучета от неръждаема стомана. За разлика от други метали и сплави, неръждаемата стомана е изключително устойчива на външни условия. Дъжд, сняг, кал или просто ежедневна употреба. Тя НЕ променя цвета си, не ръждясва и реално може да се ползва с години.

За нас е изключително Важно да предаваме и вграждаме, любовта и грижата от собственика към домашния любимец. От влюбената душа към нейната сродна половинка! Затова, винаги без изключения всеки ключодържател или медальон биват довършвани на ръка. Финалния финиш е винаги на ръка и без ръкавици. Така се усеща най-добре студената метална плочка. Нейната форма, ръбове и ъгли. Отделяме изключително много време в детайлите, защото знаем, че те са Важни за Вас!

Разполагаме с над 50 различни модела табелки медальони за кучета. Голяма част от тях може да поръчате само при нас. Лично сме проектирали, изработили и тествали всеки един модел. Разбира се има и такива, които след изработката им не се оказаха добри и не сме ги обявявали дори. Различни форми и размери, различни метали и сплави и т.н. Основно препоръчваме на нашите приятели неръждаемата стомана. Лазерното гравиране е много стабилно във времето. Заедно със здравата плочка и качествено гравиране на текст, тази табелка медальон за кучета или ключодържателя на сродната Ви душа, може да се ползва с години!

Най-търсените модели от нашите приятели може да откриете на този линк:

https://gravirlux.com/produkt-kategoriya/%d1%82%d0%b0%d0%b1%d0%b5%d0%bb%d0%ba%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d1%83%d1%87%d0%b5%d1%82%d0%b0/

Работим и предлагаме продукти само и единствено качествена неръждаема стомана и в определени случай, месинг. Двата материала се допълват взаимно с лазерното гравиране и крайния продукт изглежда изключително стилен, луксозен и елегантен. На разположение сме 24/7

Разберете, какво казват за нас нашите приятели на този линк:

https://www.facebook.com/Tabelkizakucheta/reviews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *