Gravirlux

Категория

Защо точно ключодържатели и медальони за кучета?

През годините сме преминали през изработката на доста различни продукти. Като табла за асансьори, луксозни плакети с различни техники на изписване на текста.  Различни декоративни панели, табелки за вендинг автомати с гравирани текстове, персонализирани табелки с важна здравна информация. Например, като кръвна група, различни алергии и друга важна здравна информация за притежателя.  Тези данни може да спасяват животи, ако се виждат в точния момент. Различни табелки за куфари и сакове с адрес и данни за притежателя на багажа, както разбира се всякакви промишлени и детайли в масово производство.

Въпреки това, не всички продукти продължаваха да са актуални. Към момента приемаме само определени поръчки на редовни клиенти, но някак си във времето останаха на заден план.

Акцентираме вниманието си върху изработването на персонални ключодържатели и табелки медальони за кучета и домашни любимци.

Защото и двата продукта носят абсолютно и само положителна енергия, добри помисли и мили пожелания на нашите клиенти, към бъдещите притежатели на продуктите ни.

https://gravirlux.com/produkt-kategoriya/%d0%ba%d0%bb%d1%8e%d1%87%d0%be%d0%b4%d1%8a%d1%80%d0%b6%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b8/

https://www.facebook.com/Kluchodarjatelisnadpis

One thought on “Защо точно ключодържатели и медальони за кучета?

  1. Всички ключодържатели носят много позитивни емоции и биха могли да бъдат перфектен подарък за любим човек, определено бих си поръчала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *